/Oneplus schadevrij houden

Oneplus schadevrij houden

Oneplus schadevrij houden

OnePlus beschermen tegen krassen en schade

Je wilt je nieuwe telefoon het liefst zo lang mogelijk nieuw houden. Het is zonde als er barsten of krassen op de telefoon komen. Je telefoon ziet er niet meer zo mooi uit en het is lastig om berichten te lezen met barsten in het scherm. Er zijn verschillende manieren om je OnePlus te beschermen. Een van die manieren is het gebruiken van een hoesje. Er zijn diverse beschermhoesjes die ervoor zorgen dat de telefoon meer bescherming heeft. De hoesjes die alleen op de achterkant van de telefoon zitten, back covers genoemd, beschermen vaak niet het scherm. Het is meer een accessoires voor de telefoon. Zodra de telefoon op de kant van het scherm valt, heeft de back cover geen toegevoegde waarde. Er zijn back covers met een bumper die het scherm wel kunnen beschermen. Omdat de bumper iets over het scherm heen zit, kan het scherm van de telefoon nooit contact maken met de grond en dus niet de klap opvangen. De hoesjes die een flip case hebben, beschermen de hele telefoon. Het scherm en de achterkant van de telefoon zijn volledig beschermd met een flip case. Om het scherm van je telefoon extra te beschermen zijn er screenprotectors. Een screenprotector is een laagje van plastic of glas wat je op het scherm van je telefoon plakt.

Screenprotector gebruiken op de OnePlus 6

Een glazen screenprotector OnePlus 6 beschermt het scherm van je OnePlus tegen barsten en krassen. Ook komt er geen vuil op je scherm als je een screenprotector gebruikt. Er zijn glazen en plastic screenprotectors. Een plastic screenprotector gaat krassen tegen op het scherm, maar kan een klap van de grond vaak niet opvangen. Een glazen screenprotector daarentegen wel. Als je een glazen screenprotector op je telefoon hebt, vangt deze de klap op tijdens een val. Het glas van de screenprotector zal eerst barsten voordat je scherm van je telefoon barst. Het is dus een dubbele bescherming. Een screenprotector vervangen is veel goedkoper dan een heel scherm van een telefoon te vervangen. Op OnePlus-shop.nl kan je screenprotectors bestellen van topkwaliteit. Op deze website kan je goedkope screenprotectors bestellen die makkelijk zijn aan te brengen op de telefoon. Een glazen screenprotector is makkelijk aan te brengen dan een plastic screenprotector. Zorg ervoor dat jouw OnePlus goed beschermd is tegen krassen.

Jouw OnePlus 6 of OnePlus 6T zo goed als nieuw

Door het gebruik van hoesjes en screenprotectors lijkt je telefoon zo goed als nieuw. Als je altijd een hoesje om je telefoon hebt gehad en een screenprotector hebt gebruikt, heeft je telefoon geen beschadigingen. Je kan de telefoon sneller doorverkopen als de telefoon er nieuw uit ziet en geen krassen of barsten heeft. Om je telefoon er nieuw uit te laten zien kan je de telefoon schoon maken. Met speciale sprays kan je de telefoon weer laten blinken. Het is sowieso niet verkeerd om je telefoon af en toe schoon te maken met de hiervoor bestemde sprays. Er zitten veel bacteriën op je telefoon waar je liever niet te veel aan wilt denken. Wil jij jouw telefoon ook optimaal beschermen? Zorg er dan voor dat je een screenprotector en een goed hoesje om je OnePlus hebt.