/Zo geef je het perfecte relatiegeschenk

Zo geef je het perfecte relatiegeschenk

Zo geef je het perfecte relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is de ultieme manier om je klanten, werknemers of andere partners te laten weten dat je ze waardeert. Echter is het wel belangrijk dat je een weloverwogen geschenk cadeau doet. Wij zien dat nog al eens mis gaan. In dit artikel geef ik je een aantal tips mee zodat jij geen fouten hoeft te maken.

Het juiste geschenk kiezen

Het juiste geschenk kiezen is heel belangrijk. Daarbij moet je vooral in het achterhoofd houden dat het belangrijk is dat iemand echt wat aan het geschenk heeft. Op het moment dat iemand echt iets aan het geschenk heeft, zal hij of zij blij zijn met het presentje en daar draait het natuurlijk allemaal om. Kies niet een te goedkoop cadeau en zorg dat het van redelijke kwaliteit is.

Je geschenk personaliseren

Het is leuk om je geschenk te personaliseren. Dat personaliseren doe je bijvoorbeeld door het geschenk te bedrukken met de naam of het logo van het bedrijf. Naast dat het leuk is als je naam erop staat is het ook vanuit marketing oogpunt interessant. Je kunt hiermee namelijk je naamsbekendheid flink vergroten. Ook kun je je imago een boost geven, je komt namelijk gul over op het moment dat je iemand iets cadeau doet.

Cadeau ideeën

Om je nog een duwtje in de goede richting te geven, hieronder nog wat ideeën.

  1. Een bedrukte USB stick; Erg handig voor wanneer je een werknemer iets cadeau wil doen.
  2. Een bedrukt kledingstuk; In de winter is het fijn om een dikke trui te krijgen en in de zomer kun je kiezen voor een t-shirt.
  3. Een bedrukte pen; de bedrukte pen is een klassieker, maar doet het altijd goed!

Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan even een kijkje op: usbstick.nl