/Wat is een virtual data room bij Virtual Vaults

Wat is een virtual data room bij Virtual Vaults

Wat is een virtual data room bij Virtual…

Een virtual data room (vdr) wordt steeds bekender, omdat het steeds belangrijker wordt. De bedrijven die het aanbieden verschillen nog wel in kwaliteit. Een virtual data room voor Virtual Vaults is pas een data room als het alle features, 24/7 support en maximale beveiliging heeft.

 

Het mooie aan de virtual data rooms van Virtual Vaults is dat er enorm veel features zijn. In dit artikel noemen we er een paar, maar dit zijn lang nog niet alle features. Een van de features is dat je de omgeving helemaal kan branden naar eigen huisstijl. Hierdoor verwelkom je de gasten op een fijne manier. Zelfs de uitnodiging voor de data room is in de huisstijl. Daarnaast is het mogelijk om binnen de vdr rollen en rechten aan te geven. Hierdoor kan een simpele medewerker van de klant minder bestanden zien dan de directeur, enorm handig dus.

 

Deze vdr’s worden ook geanalyseerd waar jij rapportages van ontvangt. Hierdoor kan je jouw omgeving zo efficiënt mogelijk inrichten. Daarnaast is er ook gewoon support om de basis goed neer te zetten. Het is mogelijk om de omgeving meertalig te maken en is responsive. Dit laatste betekent dat de interface op elk device er goed uitziet.

 

Wanneer er belangrijke gebeurtenissen ontstaan in jouw vdr is het mogelijk om een notificatie te krijgen waarna je jouw actie meteen kan starten. Wat natuurlijk enorm belangrijk is dat al jouw bestanden in de virtual data room wordt voorzien van een watermerk. Hierdoor zorgen we voor optimale veiligheid en controle.