/Energielabel aanvragen voor uw bedrijf

Energielabel aanvragen voor uw bedrijf

Energielabel aanvragen voor uw bedrijf

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die voor u uw energielabel kan regelen? Energielabel voor uw bedrijf scoort een 8,8 op klantenvertellen.nl en scoort op alle facetten minimaal 4,5 ster van de 5 sterren. Ze staan bekend als een betrouwbare partij die uw energielabel simpel en snel kan regelen. Uw energielabel aanvragen is nog nooit zo simpel geweest. Er zijn drie simpele stappen waarna je de label al binnen een week binnen kan hebben.

Stap 1. Je boekt een van de energielabels op de website

Stap 2. Er komt een inspectie van het bedrijfspand

Stap 3. Binnen een week na opname is de energielabel voor uw bedrijfspand op papier en digitaal binnen.

 

Er gingen je al wat grote bedrijven voor zoals Beter Bed, Carpet Right, Center Parcs, Albert Heijn en nog veel meer. De energielabels zijn in heel Nederland te bestellen.

 

Aangezien er een inspectie langs moet komen om uw bedrijfspand te inspecteren verschillen de prijzen per vierkante meter van het bedrijfspand. Hieronder vind je deze prijzen. Deze prijzen zijn vaste prijzen, dus inclusief de reis en registratiekosten. Er wordt pas gefactureerd nadat de energielabel bij u binnen is.

 

Het meest verkocht energielabel is die voor panden van 0 vierkante meter tot en met 100 vierkante meter. Dit kost €345 exclusief BTW. Voor panden van 101 vierkante meter tot en met 250 vierkante meter kost het €395 exclusief BTW. Wanneer een pand 251 vierkante meter tot en met 500 vierkante meter groot is kost dat €450 exclusief BTW. Panden van 501 vierkante meter tot en met 1000 vierkante meter zijn €575 exclusief BTW. Bij panden van 1001 vierkante meter tot en met 2000 vierkante meter kost het €650 exclusief BTW. Er zullen offertes aangevraagd moeten worden wanneer je een energielabel wilt voor panden groter dan 2000 vierkante meter of wanneer je meerdere panden van een energielabel wilt voorzien. Deze offerte is uiteraard vrijblijvend. Uw energielabel aanvragen is nog nooit zo simpel geweest!