/Zo maak je jouw televisie smart

Zo maak je jouw televisie smart

Zo maak je jouw televisie smart

Onze hedendaagse apparaten zijn allemaal smart en met het internet verbonden. Dit geldt ook voor televisies. Op alle moderne televisies kun je tegenwoordig apps installeren die jou helpen bij het kijken van je favoriete programma of film. Helaas is nog niet iedereen in het bezit van een smart tv en nog niet van plan om deze in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Toch kun je op verschillende manieren jouw televisie smart maken.

Google Chromecast

De google chromecast is misschien wel de makkelijkste manier om jouw oude televisie te voorzien van allerlei te gekke features. Dit kleine apparaatje plug je eenvoudig in de HDMI ingang van je televisie en stel je in via jouw smartphone. Het enige wat echt noodzakelijk is is een stabiele wifi verbinding om de koppeling te kunnen maken tussen TV en streaming device. Mocht jouw draadloze verbinding niet optimaal zijn dan kun je altijd een wifi versterker aanschaffen. Hiermee verbeter je de wifi verbinding met een aantal eenvoudige stappen. Een google chromecast is niet alleen van toegevoegde waarde op oude televisies, maar zijn ook uitermate handig i.c.m. moderne tv’s.

Game consoles

Een spelcomputer is de meest verkocht TV accessoire. Tegenwoordig is een game console meer dan alleen een spelcomputer. Het is een volledig multimediacentrum die je ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld kijken van Netflix. Door het installeren van verschillende apps op je spelcomputer wordt jouw televisie indirect smart. Er zijn verschillende spelcomputers op de markt. Zo kun je bijvoorbeeld een ps4 kopen, een xbox of nintendo. Stuk voor stuk kun je er meer mee dan alleen spelletjes spelen. Een spelcomputer voegt dan ook echt waarde toe aan jouw thuis setup.