/CONSOLE AANBIEDINGEN VOOR DE CONSUMENT

CONSOLE AANBIEDINGEN VOOR DE CONSUMENT

CONSOLE AANBIEDINGEN VOOR DE CONSUMENT

Jij als consument betaalt vaak teveel. Wist je dat? Om deze reden is Console-aanbiedingen.nl ontstaan, zodat jij als consument, en fanatieke gamer, in ieder geval niet te veel betaald voor jouw favoriete console. Of je nu het meeste houdt van een Xbox, Playstation of Wii? Wij zetten alle aanbiedingen van de aparte consoles, maar ook van de bundelpakketten voor jou op een rij. Kies je favoriete webshop uit, bekijk de aanbiedingen, maak een keuze, en speel op korte termijn met je favoriete console.

De winter komt eraan, dus de dagen worden korter, buiten wordt het kouder. Oftewel, het ideale game weer! Een andere mooie bijkomstigheid is dat het in november weer Black Friday en Cyber Monday is.

Wat is Black Friday?
In de laatste week van november vindt Black Friday plaats. Dit jaar gaat Black Friday van start op 24 november. Vanaf middernacht tot en met maandag (Cyber Monday) zullen er dagelijks aanbiedingen en kortingen zijn die op kunnen lopen tot wel 85 procent. Extreem dus! We verwachten ook verschillende console aanbiedingen voor zowel de Xbox one, Xbox One S en Xbox One X en Playstation 4. Daarnaast zullen ook de console bundels, die bestaan uit de console met meestal een extra controller of een spel ook met hoge kortingen verkrijgbaar zijn.

Al je favoriete webshops op dezelfde plek
Het maakt niet uit bij welke webshop jij jouw console wilt aanschaffen. Wij zetten voor bijna alle webshops de kortingen en aanbiedingen op een rij. Betaal niet teveel voor je console en start zo snel mogelijk met het spelen van je favoriete spel dat je hebt gekocht bij je favoriete winkel.